Pàgina d'inici > Postres > Tiramisú per María Pineda

Tiramisú per María Pineda


la cuineraaaa, María Pineda ens recomana aquest pastís: “perquè em queda boníssim!” 🙂

Tiramisú

Ingredients

1 cafetera de cafè ben fort (4/6 tasses)

4 ous (rovells)

400 gr. de mascarpone

80 gr de sucre (aprox.)

1 paquet de melindros (d’uns 200 gr.)

unes gotes d’alcohol (amaretto si en tenim, o sinó whisky, crema de cafè,..)

cacau en pols per empolvorar

 

Elaboració

1. Preparem la cafetera de cafè ben fort i el deixem refredar. Afegim un raig de licor (de sucre no en cal, ja que l’amaretto és dolç, però si us agrada molt dolç, afegiu-ne una mica).

2. Per la crema: batem els ous (rovells), afegim sucre (unes 4 cullerades plenes, però sempre al gust de cadascú) i incorporem el mascarpone. Deixem reposar a la nevera.

3. Agafem els melindros, els anem remullant (no submergint) en el cafè i els col·loquem al fons del recipient, fent una capa.

4. A sobre dels melindros afegim una capa de la crema.

5. A sobre, ho empolvorem tot amb cacau, que quedi tot ben cobert.

6. Repetim el procediment 3-4-5 fins a fer 3 capes. Creuarem les capes, és a dir, que canviarem la posició dels melindros de la capa del mig.

7. Ho posem a la nevera i deixem refredar unes 3 hores (si ho podem deixar una mica més, millor, ja que s’integraran millor els ingredients).

Presentació

Tallem un quadradet de tiramisú, i empolvorem una mica el plat amb cacau.

bon profit!

Anuncis
Categories:Postres Etiquetes: , , ,
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s