Pàgina d'inici > Postres > Pastís de dues xocolates

Pastís de dues xocolates


Recepta de l’Elena Herrero (aquest l’hi he demanat jo,…perquè està moooolt rebò!) 🙂

xocolata

Ingredients:
60 gr de mantega
1 paquet de galetes “María”
1/2 litre de llet
400 ml de nata per cuinar
1 rajola de xocolata blanca (250 gr.)
1 rajola de xocolata negra (250 gr.)
2 sobres de “cuajada”

Elaboració

Per la Base de galeta:
Triturar les galetes y afegir la mantega, prèviament desfeta en el microones.
fer una massa i escapmar-la pel motlle, apretant, perque quedi ben compacte.
Posar-ho al forn a 180 ºC 8 minuts.

Per la crema de Xocolata blanca:
Posar al foc una olla i tirar-hi 250 ml de llet i 200 de nata. Afegir la xocolata blanca (a trossets) fins que es desfaci. Quan arrenqui el bull, afegir un sobret de “cuajada” prèviament dissolt en una mica de llet (prque no quedin cap grumoll)

No parar de remenar mentres espessa. Retirar del fuego.

Per la crema de Xocolata negra:
Mateix procediment que en el cas de la xocolata blanca però amb la negra.

Muntage:
Posar la xocolata blanca sobre la base de galeta, deixar refredar 10 minuts i posar per sobre la xocolata negra.

Deixar refredar a la nevera. I…bon profit!!

Anuncis
Categories:Postres Etiquetes: , , ,
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s