Pàgina d'inici > Primer > Arròs amb samfaina i butifarra negra (La Rouge)

Arròs amb samfaina i butifarra negra (La Rouge)


2a mostra d’arrossos del Raval: Arròs amb samfaina i butifarra negra – Restaurant La Rouge

samfaina

Ingredients:

Pebrot verd
Pebrot vermell
Ceba
Carabassó
Albergínia
Tomàquet madur
Botifarra negra
Caldo de pollastre
Arròs
Ametlles torrades
Safrà

Elaboració:
Amb els pebrots, el carabassó, ceba i all i el tomàquet madur fem la samfaina i la salpebrem. En una cassola que pugui anar al forn, fregim l’all i el deixem rosejar una mica i posem el caldo, dues mides per cada mida d’arròs, esperem que bulli i de seguida afegim la samfaina i l’arròs. Ho remenem bé i als 5 minuts, el treim del foc, hi afegim la picada que haurem fet amb ametlles torrades, all i safrà. Afegim la botifarra negra tallada a rodelles primes. Corregim de sal i de pebre i es posa al forn 15 minuts.

bon profit!

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s