Pàgina d'inici > Primer > Arròs de pollastre al Thai “Paneng” Curry

Arròs de pollastre al Thai “Paneng” Curry


2a mostra d’arrossos de la Rambla del Raval – Arròs de pollastre al Thai “Paneng” Curry –  Mercat Obert

Aquesta recepta és del Mercat Obert – els caps de setmana a la Rambla del Raval.

Arròs tailandès…amb llet de coco…curry…te una mica de picant, una mica de dolç, una mica d’aromàtic.

Curry Thai

Ingredients:

Arròs
Aigua
Pollastre
“Paneng” curry
Llet de coco
Salsa thai de peix
Fulla de llima

Elaboració:

Feu servir arròs de qualitat Jazmine Thai pel seu delicat aroma.
Cuineu-lo ni dur ni tou.
És molt important esbandir-lo amb aigua abans de cuinar-lo.
Una mida d’arròs per una mida d’aigua; si es cuina amb una olla arrossera elèctrica, com es habitual a Thailandia, n’hi haurà prou amb 15 min. de cocció.
Serviu-lo en calent o en fred en un plat on després hi afegirem el posllastre. 

A part, poseu la pasta de “paneng” curry dins de l’olla a foc suau, afegiu la llet de coco, remenant fins que es dissolgui, en un xup xup.
Afegir-hi tot seguit el pollastre, tallat o a tiretes o a daus, fins que sigui cult.
Doneu-li un toc de salsa Thai de Peix.

Emplateu per un costat l’arròs i per l’altre el pollastre.
Decoreu amb un xic de fulla de llima tallada ben fina.

Aneu barrejant l’arròs i el “paneng”. Gaudiu del gust i l’aroma.
Bon profit! “Arroi mac mac

*Els productes com la llet de coco, el curry… els podem trobaral supermercat : 
Yueng Tong de Barcelona, tenen molts productes asiàtics (de Xina, Thailandia, Japó…)

*I si voleu fer la “pasta de Curry” aquí us deixo la recepta Curry Panang

bon profit!

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s