Pàgina d'inici > Segon > sipietes amb arròs de Cal Pep

sipietes amb arròs de Cal Pep


Aquesta recepta ens la proposa l’Àlex Orengo

sipietes amb arròs de Cal Pep

Ingredients (4 persones)
½ kg de sipietes
1 ceba picada
25 cl. de Xerès sec
Picada d’all i julivert
Cirereta (“guindilla”)
½ kg d’arròs blanc
All laminat
Caldo de peix
Oli d’oliva
Sal i pebre

Preparació:
Posar una cassola al foc, afegir-hi oli d’oliva, l’all laminat i la cirereta. Quan es comenci a daurar afegir les sipietes i sofregir-les durant 2 minuts. A continuació afegir-hi 25 cl de el xerès sec i deixar-ho coure durant 5 minuts fins que s’evapori l’alcohol i acabar afegint la picada d’all i julivert.

És important anar movent les sípies per tal que deixin anar la seva tinta i s’aconsegueixi una salsa idònia pel plat.

Per la preparació de l’arròs, en una cassola, posarem oli a escalfar, afegirem l’all laminat i quan estigui daurat, posarem l’arròs. El deixem rossejar i li afegim el caldo de peix (el doble de l’arròs que posem). Deixar-ho coure durant 22 minuts per tal d’aconseguir un arròs sec.

A l’hora de muntar el plat fem una base d’arròs blanc i, al damunt, posem les sípies amb la seva tinta. A l’hora de menjar s’aconsella barrejar el dos ingredients.

Advertisements
Categories:Segon Etiquetes: , , , , ,
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s